O podjetju

Smo slovenski partner Nemškega podjetja Dr. Schutz GmbH, ki je že 60 let vodilno podjetje z izdelki za zaščito in vzdrževanje talnih površin. Ponujamo rešitve, ki zagotavljajo popolno zaščito vašim talnim površinam. Odločitev za Dr. Schutz izdelke in rešitve je ključni razlog, da vaša tla ohranijo svoj prvotni videz - leto za letom!

Poslanstvo

Odkar je Dr. Schutz predstavil PU Premaze za zaščito talnih oblog kot so PVC, linolej in podobno je po celem svetu obnovljenih že več kot 60 milijonov m2 površin. Naše poslanstvo je ponuditi najboljše rešitve zaščite talnih oblog za zmanjšanje stroškov vzdrževanja. Uporaba Dr. Schutz izdelkov med drugim prinaša tudi izboljšano bivalno okolje saj je talna površina v primerjavi s klasičnimi zaščitami bistveno bolj trpežna in estetska. Zaradi tega upamo, da izberete vodilne in dokazano uspešne izdelke na trgu - Dr. Schutz PU Premazi.

Vizija

Pri Dr. Schutz se prizadevamo, da vodimo trg z inovativnimi rešitvami zaščite talnih oblog v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektih.

Kaj vam lahko ponudimo?

Obnove in zaščite talnih oblog s PU Premazi; PVC, linolej, epoksi, guma in podobno.
Barvne in dekorativne prenove s sistemom PU Design s široko izbiro barvnih odtenkov. 
Svetovanje in izobraževanje o uporabi in izdelkih Dr. Schutz.


Kontaktni obrazec

Imate vprašanje? Posredujte ga nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili. Hvala.